Sprekend jenneke


“Jenneke is voor mij een waardevolle sparringpartner door haar eigenzinnige kijk op de wereld, haar kritische blik en kennis van zaken. Ze ziet de dingen nét even eerder dan ieder ander. Dat levert mooie gesprekken op en interessante in-, en vergezichten.”

Christine Boland, trendanaliste (Trends & Mindsets)

In een chaotische en ingewikkelde wereld zijn originele, creatieve, nuchtere denkers hard nodig. Al tijdens mijn opleiding aan de kunstacademie heb ik een grote voorliefde ontwikkeld voor zaken waar ik lekker over na kan denken.

De onderwerpen waarover ik na het afstuderen aan mijn academie sprak lagen nog in het verlengde van de workshops die ik in die tijd gaf; zoals kunstgeschiedenis, (jongeren)cultuur en graffiti, maar in de loop van de jaren breidde dat zich op verzoek uit naar bredere onderwerpen. Zo werk ik al jaren als coolhunter en brainstormpartner van trendanaliste Christine Boland, activiteiten van waaruit ik tegenwoordig tevens eigen lezingen ontwikkel. Ik probeer met feiten, verwachtingen en humor de toekomstige samenleving te duiden en inspiratie te brengen voor het eigen bedrijf. Ik richt mij daarbij vooral op het MKB. 

Naast het trendwerk, zijn buurtkunst, participatieprojecten dan wel ‘de openbare ruimte’ in de breedste zin van het woord, onderwerpen waarover ik graag mee denk. De combinatie van creatief oplossingsgericht te moeten denken en het vermogen om met allerlei lagen in de samenleving goed te kunnen communiceren, vind ik spannend. Ik heb ervaring met gemeenten, jongerenwerk, buurtwerk, opbouwwerk en commerciële bedrijven, zowel voor eenmalige lezingen als het opstarten, uitdenken en begeleiden van projecten. Ik ben beschikbaar als brainstormpartner of in te huren als spreker. 

“Praten, brainstormen met Jenneke is nooit over koetjes en kalfjes. Dat gaat meteen de diepte in. Met vaak verrassende uitkomsten.”

Piotr de Haan (Meubelmakerij De Swarte Schuur, zakenpartner Green Heart Art)

Voor informatie over mijn activiteiten als spreker of brainstormpartner neem hier
contact op.

handtekening

Contact