Kunst in opdracht


Vanaf mijn afstuderen aan de H.K.U. in '94 werk ik in opdracht van particulier en bedrijf. Dat was in die jaren wat ongewoon, maar ik ben geen stilzitter. Brood op de plank en kunst maken voor iedereen, dat was mijn motto. Vandaar dat ik in de ruim twintig jaar dat ik nu bezig ben, zo’n wonderlijk eclectisch cv heb opgelopen. Ik zei gewoon overal ja op en zo richtte ik in het eerste jaar na mijn afstuderen de foyer van de Theaterschool Amsterdam in, tekende ik geboortekaartjes en fotografeerde bruidsparen. Ik begon verder met buurtkunst. Ook ontwierp ik werken voor de openbare ruimte. Verder ontwikkelde ik me als portretschilder en maakte graffitimuren in menig kinderkamer en kantoor. Nog altijd ben ik dol op het verzinnen van originele, creatieve kunst of gewoon goed doen wat gevraagd wordt. Ik hecht veel waarde aan goede communicatie vooraf, ik wil mijn opdrachtgevers namelijk het beste geven dat ik kan en daar heb ik informatie voor nodig. Wordt dan duidelijk dat het mij niet gaat lukken, dan speel ik de opdracht graag door in mijn grote netwerk vol uitstekende vakmensen. Ik heb gelukkig geen concurrentie, alleen maar collega's.

Een vraag of opmerking?

handtekening
Contact mij